Ens tornem a moure

Un cop fet el desglosament vaig quedar bloquejat. Vaig quedar bloquejat per un pensament: Sense un mínim de diners no podia tirar endavant el projecte. A principis de 2008 tancava la meva empresa pensant que havíem estat de mala sort i que ja tornaríem a posar-nos en marxa.

Han passat sis anys i hi ha més de 4 milions d’aturats a tot l’estat. Vull dir que allò que en van dir crisi ha resultat ser un canvi de paradigma. El què tenim ara és el què hi ha. Què hi té a veure això amb la producció d’arrels? Doncs que pensava que podria tirar-ho envadant amb els meus estalvis i això no és possible.

La subsistència s’ha fet més dura del què podia imaginar quan va començar tot això. No sé si eren altres temps, si era jove i ingenu o les dues coses. La qüestió és que les coses moren dins un calaix mentre esperem un context miraculós que ens permeti tirar-les endavant. Aquest moment miraculós no existirà mai. L’he de provocar.

No vull que Arrels mori en un calaix i aquest bloc n’és el testimoni. Aquesta setmana he pres una decisió al respecte. L’univers narratiu Arrels veurà la llum peti qui peti i si, a més, ho faig mig bé podré gravar-ho tal i com ho he somiat.

De moment, penso posar al servei d’aquest somni el coneixement professional que he adquirit durant els darrers 6 anys. Així doncs, un cop redactada l’estratègia avui mateix començo a treballar. El primer pas: Reflotar Catiusques i innaugurar el web oficial d’Arrels.

Advertisements
This entry was published on December 5, 2014 at 3:35 pm and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: